top of page

         HIGH CONSTRUCT PROJECT A FOST INFIINTATA LA INCEPUTUL ANULUI 2010 PRIN ASOCIREA A DOI TINERI, UN ARHITECT SI UN INGINER CONSTRUCTOR. ACEASTA ASOCIERE SA REALIZAT IN MOMENTUL IN CARE CEI DOI AU  REALIZAT CA IMPREUNA POT OFERI CLIENTILOR SERVICII MULT MAI COMPLETE IN PROIECTARE DECAT VOR PUTEA OFERI FIECARE INDIVIDUAL VREODATA.

        DIN DORINTA DE A OFERI MAI MULT CLIENTILOR SAI, ECHIPEI HIGH CONSTRUCT PROJECT S-AU ALATURAT PROFESORUL UNIV. DR. ING. BOGDAN NICOLESCU, ING. IONUT OANCE, ING. PETRE GABRIELA SI PROFSORUL UNIV. DR. ING. EXPERT TEHNIC MIRCEA IEREMIA.

         IN NOUA FORMULA PE LANGA SERVICIILE DE PROIECTARE OFERITE ECHIPA A DOBANDIT ABILITATI SI POATE OFERI CLIENTILOR SAI SI SERVICII NECESARE EXPERTIZARI TEHNICE A CONSTRUCTILOR EXISTENTE, CARE PENTRU A SATISFACE NOILE CERINTE ALE BENEFICIARILOR SUNT SUPUSE UNOR MODIFICARI STRUCTURALE, DE COMPARTIMENTARE, DE SCHIMBARE A FUNCTIUNII SAU CARE PENTRU A RESPECTA NOILE REGLEMENTARI IN VIGOARE SUNT NECESARE ANUMITE CONSOLIDARI.  

       PE PLAN LOCAL PRIN SERVICIILE OFERITE HIGH CONSTRUCT PROJECT  SA AFIRMAT PE PIATA IN URMA REALIZARI UNOR CLADIRI ECONOMICE CU PANA LA 25-30%, FATA DE MAJORITATEA COLEGILOR. ACEASTE REDUCERI CONSIDERABILE AU PUTUT FI OBTINUTE IN URMA OPTIMIZARI LA MAXIM A ELEMENTELOR STRUCTURALE DE REZISTENTA SI PRIN UTILIZAREA UNOR TEHNICI SI MATERIALE ADECVATE.

          PRINTRE TIPURILE DE PROIECTE PE CARE LE-AM REALIZAT AMINITIM:

- REALIZAREA UNOR CONSTRUCTII INDUSTRIALE PE STRUCTURA METALICA, DE BETON SAU STRUCTURA MIXTA CU DESTINATIA DE DPOZITARE, PRODUCTIE SI DE BIROURI SITUATE IN DIFERITE LOCATII PRECUM PORTUL CONSTANTA, LOCALITEA TUZLA, ORASUL BRASOV, LOCALITEATA TITESTI DIN JUD. PITESTI, etc; 

- REALIZAREA UNOR BLOCURI DE LOCUINTE REZIDENTIALE CU S+P+4E PANA LA S+P+10E IN CONSTANTA SI BUCURESTI;

- REALIZAREA UNOR CONSTRUCTII CU DESTINATII UNIFAMILIALE DE TIP P+M, P+1E, S+P+1E, S+P+M, etc;

- REALIZAREA UNOR CLADIRI COMERCIALE SI DE BIROURI PE STRUCTURA METALICA IN CONSTANTA SI BUCURESTI CU REGIM DE INALTIME DE PANA LA P+2E+3R;

-REALIZAREA UNOR PENSIUNI TURISTICE PE STRUCTURA DE BETON, ZIDARIE, LEMN IN DIFERITE LOCATII DIN TARA. 

-REALIZAREA DOCUMENTATIILOR NECESARE PENTRU CONSOLIDAREA UNOR CONSTRUCTII EXISTENTE DE IMPORTANTA NORMALA SAU A UNOR CLDIRI EXISTENTE DE IMPORTANTA ISTORICA. 

            PRINTRE SERVICILE PE CARE LE OFERIM VA AMINITM URMATOARELE:

-REALIZAREA DOCUMENTATIEI NECESARE PENTRU OBTINEREA CERTIFICATULUI DE URBANISM; 

-REALIZAREA DOCUMENTATIEI NECESARE PENTRU OBTINEREA AVIZELOR DE AMPLASAMENT;

-REALIZAREA DOCUMENTATIEI DE EXPERTIZARE TEHNICA A CONSTRUCTIILOR EXISTENTE STUDIATE CE URMEAZA A SUFERI ANUMITE MODIFICARI SAU CONSOLIDARI;  

-REALIZAREA DOCUMENTATIEI NECESARE PENTRU OBTINEREA AUTORIZATIEI DE CONSTRUCTIE; 

-REALIZAREA DOCUMENTATIEI TEHNICE DE EXECUTIE, NECESARA IN FAZA DE EXECUTIE SAU DE CONSOLIDARE A CONSTRUCTIEI.

-ASISTENTA PE SANTIER DACA ESTE CAZUL A ARHITECTULUI, INGINERULUI SAU A EXPERTULUI. 

-REALIZAREA CERTIFICATULUI ENERGETIC AL CLADIRI EXECUTATE, NECESAR LA FINALIZAREA LUCRARIILOR

bottom of page